Terug naar projecten

Ossegem

Project Type : Groepswoningen

NIEUW APPARTEMENTSGEBOUW MET 4 HUURAPPARTEMENTEN

DEWIL architecten ontwierp een nieuw appartementsgebouw met 4 huurappartementen en een ondergrondse parkeergarage op een terrein van 9 are in Sint-Jans-Molenbeek.

Het gebouw bestaat uit een gelijkvloers en twee verdiepingen. Op het gelijkvloers en de eerste verdieping bevinden zich appartementen met 2 slaapkamers.  Op de penthouse-verdieping bevindt zich een groter 3-slaapkamerappartement dat geniet van een mooi uitzicht op de tuin vanuit een ruim en zonnig terras.

De doorzonappartementen zijn zowel naar de straatzijde als naar de tuin georiënteerd. De zuidgeoriënteerde achtergevel doet de terrassen in het zonlicht baden. De leefruimtes leunen aan tegen de achtergevel en ontvangen rijkelijk daglicht via grote glaspartijen. 

De ondergrondse parking biedt ruimte voor 4 auto’s. Het groendak van de parking loopt visueel over naar de achtergelegen tuin. Via een trap worden beide verbonden met elkaar. Op die manier is de tuin toegankelijk voor alle bewoners van het gebouw. De weelderige tuin vormt een aangename groene oase in de stad.

Datasheet