Type de projet :
Nijverheid
Afbeelding

NIEUWBOUW

Bouw van een nieuwe productie-eenheid in een industriezone van de GOMB (nu Citydev) voor LES CHOCOLATS DE L’IRIS nv, de vennootschap van chocolatier en wereldkampioen patisserie Pierre Marcolini.

De productiehal bestaat uit een chocolaterie en een patisserie en alle daarmee verbonden dienstlokalen, onder andere stockeren, afwas, koel- en vrieskamers, laad- en loskade. Naast de productiehal omvat de opdracht ook een ontvangst/receptieruimte, kantoren en dienstlokalen voor de medewerkers, onder andere een eetzaal, vestiaires en sanitair.

Newsletter

Blijf geïnspireerd

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontdek onze nieuwste creaties, architecturale trends en innovatief advies voor uw projecten.

Afbeelding

Marcolini

Klant
Les Chocolats de l’Iris nv voor Pierre Marcolini
Architect(en)
Pierre Dewil, Diane Engels, In samenwerking met Piet Van Besien, ingenieur-architect (AIKO)
Stabiliteitsingenieur
AIKO
Technisch projectingenieur
AIKO
Gebied
1.750 m²
Beschrijving

NIEUWBOUW

Bouw van een nieuwe productie-eenheid in een industriezone van de GOMB (nu Citydev) voor LES CHOCOLATS DE L’IRIS nv, de vennootschap van chocolatier en wereldkampioen patisserie Pierre Marcolini.

De productiehal bestaat uit een chocolaterie en een patisserie en alle daarmee verbonden dienstlokalen, onder andere stockeren, afwas, koel- en vrieskamers, laad- en loskade. Naast de productiehal omvat de opdracht ook een ontvangst/receptieruimte, kantoren en dienstlokalen voor de medewerkers, onder andere een eetzaal, vestiaires en sanitair.

Fotograaf
DEWIL architecten