Nieuws

reizen

JULI 2015

Tijdens het bouwverlof bezochten we "Cité Radieuse" in Marseille, Knossos op Kreta, Grenada in Spanje en trokken we rond in Ijsland.

de verenigde huurders

17 juni 2015

DE VERENIGDE HUURDERS te Sint-Lambrechts-Woluwe bevesitgt dat wij geselectionneerd zjn voor de renovatiewerken aan verschillende appartementsgebouwen.

sociaal secretariaat

15 juni 2015

BVBV geeft ons de opdracht een secretariaat in te richten in een passaif gebouw te Schaarbeek.

KLAAAR

30 mei 2015

"Op 17 januari 2014 werd de eerste steen voor onze nieuwe school gelegd. En vandaag staat het splinternieuwe gebouw er. Het is helemaal af en het resultaat mag echt gezien worden."

Aeropolis II

10 Maart 2015

Op 10 maart tekenden wij met AEROPOLIS II vzw het contract voor de inrichting van vier verdiepingen in hun passief bureelgebouw.

Heilige Familie

4 Februari 2015

De eerste fase van de uitbreiding van de basisschool Heilige Familie komt tot zijn einde. De leerlingen kunnen al een deel van de nieuwe vleugel gebruiken.

Website

Februari 2015

Onze website wordt vernieuwd. Tevens wordt onze referentiekrant terug gelay-out. Dit wordt de derde uitgave van onze krant.

Monika

23 Januari 2015

Huize Monika vzw vraagt ons om een voorstudie te maken voor de uitbreiding van hun woonzorgcentrum Sint-Monika in hartje Brussel.

Zonnebloem

25 november 2014

Vzw De Zonnebloem, basisschool te Kessel-Lo. DEWIL architecten wint de architectuurwedstrijd voor de bouw van de nieuwe basisschool.

Renkin

8 december 2014

De renovatiewerken voor de woning in de Renkinstraat te Schaarbeek, project voor het Woningfonds van het Brussels Gewest, zijn gestart.

Pagina's